1 Μαΐου 2017

Τέσσερα Σχόλια.

I
Τις προάλλες: 370 «έουρω» (€) μηνιάτικο. Το μέλλον ξεκίνησε! Δημιουργούμε τη Νέα Ελλάδα (πράγματι). Εκσζζζυγχρονισμός!

Άντε και Καλή Πρωτομαγιά.

Σημείωση
Υπο πολλαπλές προϋποθέσεις άγγιζε και τα 420!... €υρωπαϊσζζζμός. Για μια ισχυρή Ελλάντα, σε μια ενωμένη Αουρώπα.


II
Ποιός έκανε την παρακάτω δήλωση:
Workers are backbone of economy; role of workers as axis of job creation & employment must be valued as source of honor.
Ο Ayatollah Seyed Ali Khamenei


III
Για όσο χρονικό διάστημα η Ελλάδα και η Τουρκία παραμένουν, και οι δύο, στην ίδια πολιτικόστρατιωτική δομή, το ΝΑΤΟ, πάντα ορισμένοι στη χώρα μας θα έχουν πρόβλημα να ορίσουν και να ερμηνεύσουν δεσμευτικά το εθνικό συμφέρον, και πάντα θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να νομιμοποιήσουν τα απονομιμοποιημένα.


IV
Σήμερα, πρώτη του μηνός, επισκέπτεται επίσημα την Ινδία και θα έχει συνάντηση με τον Narendra Modi. Την επομένη, επισκέπτεται τη Ρωσία, όπου θα συναντήσει τον Putin στις 3 του μήνα (όπως και η Merkel μια ημέρα νωρίτερα). Στα μέσα Μαΐου, θα επισκεφτεί την Κίνα όπου θα έχει επισημη συνάντηση και με τον Πρόεδρο Xi Jinping (θα υπογράψει σειρά συμφωνιών). Αμέσως μετά, θα επισκεφτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη συναντηση του με τον Πρόεδρο Trump στον Λευκό Οίκο. Τέλος, στις 24-25 Μαΐου, θα παρευρεθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα γίνει στις Βρυξέλλες.

Αυτά συμβαίνουν πέρα και έξω από το κουτσομπολίστικο -που ξεχειλίζει ηθική δούλου- μνησίκακο μικρόκοσμο μας.

Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια, λέει μια παροιμία.


V
Για κάποιον «ανεξήγητο» λόγο, σε αυτή την ταινία, οι Ρώσοι δείχνουν τους Ρωμαίους να μιλάνε ελληνικά. Έλα Χριστέ και Παναγία...